/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
camaro, chevrolet, los angeles, ss

VÁSZONTETŐS

Megmutatták a vászontetős Camarót

időpont:2010. november 12. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Chevrolet végre lerántotta a leplet a 2011-es Camaro kabrió modellről. A vászontetős izomautó V6-os és V8-as hajtóművekkel érkezik, s választható lesz 426 lovas SS kivitelben is.

bologna, fiat, grande punto, ss

CSÚCSVÁLTOZAT

Fiat Grande Punto SS Bolognában

időpont:2007. november 28. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

Jövő héten, a Bologna Motor Show-n leplezik le nagyközönség előtt a Grande Punto sorozat legmorcosabb tagját, a Grande Punto Essesse-t. A koncepcióautóval már az idei Frankfurti Autószalonon találkozhattunk. A Bolognában debütáló 180 lóerős szériaváltozat jövő év elejétől lesz beszerezhető.

500, abarth, fiat, ss

SZUPERMINI

Kémfotók a Fiat 500 Abarth SS-ről

időpont:2007. október 27. 14:32

szerző:Autoblog

címkék:

Lencsevégre kapták a Fiat 500 sorozat legmérgesebb tagját, a Fiat 500 Abarth 'esseesse'-t. A kis méregzsáknak már a Tokiói Autószalonra el kellett volna készülnie, azonban az olaszok csúsztak a munkával, így a felpaprikázott retró gépet csak jövőre, a Genfi Autószalonon láthatja a közönség. A fotókon látszik, hogy az Abarth kezelésen átesett kiskocsi sokkal lejjebb ül szériatársainál, futómű hangolása is nyilván feszesebb. A dögös spoilerkészlettel feldobott kasztninak jól áll a fehér fényezés az oldalsó dekorcsíkozással, s nagyon szépek a kétszínű felnik is. Az igazi nyalánkság a motortérben rejtőzik: állítólag 1,4 literes 180 lóerős turbómotor hajtja majd a csúcs 500-ast!