/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Régiós sikert ért el a magyar autópiaci cég

2016. május 26. 15:00   |   Autoblog
címkék:  

Magyar nyertese volt annak a nemzetközi tendernek, amelyben a patinás brit autógyártó, a Jaguar Land Rover keresett új importőrt az Adria-Balkán régióra. Az összesen 22 millió lakost tömörítő 8 országban júniustól a biatorbágyi székhelyű Wallis Automotive Europe (WAE Kft) látja el az importőri feladatokat.

A WAE új regionális képviseletet is nyit Zágrábban, de a magyarországi anyacég kezében marad az irányítás és minden áru a cég hazai bázisain keresztül mozog majd.

Andrew Prest, a Wallis Automotive Europe ügyvezetőjének elmondása alapján a rövid távon évi körülbelül 20 milliárd forint árbevételt generáló tevékenységre több földrészről is pályáztak neves jelöltek, ennek fényében különösen nagy eredmény a WAE Kft. győzelme. A júniusban egyébként fennállásának 25. évfordulóját is ünneplő vállalat eddigi pályafutása során a Saab, Isuzu és Ssangyong márkákat képviselte és 14 közép-kelet-európai országban szerzett tapasztalatot a térség egyik meghatározó autópiaci szereplőjeként.

Andrew Prest azt is elmondta, hogy a Jaguar Land Rover eladásai világszerte idén már több mint 30%-kal nőttek és az évtized végig a dinamikus modellpaletta bővítésnek köszönhetően 2015-höz viszonyítva csaknem megduplázódik a gyártási volumen. Véleménye szerint kevés izgalmasabb feladat létezik ma a szakmában, mint csatlakozni ezen luxusautó-gyártó világszínvonalú vállalati rendszereihez és részesévé válni rendkívüli növekedésének.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/