/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Chevrolet Camaro új arca

2018. április 09. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A Chevrolet bizonyos modelljei felújításán dolgozik és a Camarót is szike alá fektette. Az átszabott fizimiskájú izomautó pedig nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. A műszaki tartalom persze korszerűsödött, megjelent a palettán egy új 2 literes turbómotor és egy 10-fokozatú automata váltómű is.

A frissített Camaro átdolgozott orr-részt és fart vonultat fel. Átrajzolták a motorháztetőt, a hűtőmaszkot, az alsó hűtőrácsot és a fényszórókat, amelyek immár teljes LED-es kivitelben is elérhetők. Ahogy eddig, az egyes modellek jól megkülönböztethetők egymástól, az LS/LT, RS és SS kivitelek másképpen néznek ki. Az SS a legsportosabb, plusz légterelőkkel a lökhárítón, szellőzőkkel a géptetőn és “üres” csokornyakkendő emblémával, amelyen szabadon átáramlik a levegő. Hátul új stílusúak és teljesen LED-esek a lámpák, és verziótól függően hangsúlyos diffúzort és oldalankénti dupla krómozott kipufogóvégeket látunk. A könnyűfém kerekek kínálatát is felfrissítették, számos új 19-es és 20-as garnitúra közül lehet választani.

A pályaalkalmasságot kínáló 1LE modellek mezőnyében új a 2 literes négyhengeres benzinmotorral szerelt Camaro Turbo, amely 50:50 százalékos súlyelosztással és egyedileg hangolt, megerősített felfüggesztéssel érkezik. Motorja 275 lóerős és 400 Nm nyomatékú, amely hatfokozatú manuális váltón keresztül szabadítható rá a hátsó abroncsokra. A sofőr három különböző sportos vezetési üzemmód közül választhat, és rajtprogram is a rendelkezésére áll.

A 2019-es modellévű Camaro infotainment rendszerek és biztonsági asszisztensek terén is előre lépett. A sztenderd rendszer 7 colos érintőképernyőt kap, míg a fejlettebb verzió 8 colos kapacitív kijelzővel érkezik. Alapáron jár az autóhoz ráfutásgátló is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/