/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Hyundai bemutatta új raliautóját

2016. december 02. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai Motorsport vadonatúj autóval, a Hyundai i20 Coupe WRC-vel vesz részt a 2017-es FIA rali világbajnokságban (WRC). Az autót, amely teljes mértékben megfelel a WRC új műszaki előírásainak, az olaszországi Autodromo Nazionale Monzában leplezték le

New Hyundai i20 Coupe R5

A háromajtós i20 Coupe WRC a Hyundai Motorsport harmadik autója a csapat 2014-es debütálása óta; elődei a Hyundai i20 WRC (2014 és ’15), illetve az új generációs i20 WRC (2016) voltak. A negyedik WRC szezonjába lépő csapat reményei szerint képes lesz az elmúlt években tapasztalt, pozitív növekedésre építve új korszakot nyitni történetében.

A 2017-es évadban hatályba lépő, autókra vonatkozó új szabályozások célja, hogy az eddigieknél is látványosabbá tegyék a WRC-t; az új autó agresszív megjelenést és továbbfejlesztett technológiákat kínál. A változtatások középpontjában az aerodinamikai teljesítmény és a tapadás javítása állt, ugyanakkor a motorteljesítmény is nőtt, a korábbi 300 lóerőről 380-ra, miközben az autó össztömege csökkent.

Az új versenyautóval a csapat reményei szerint folytatja eddigi legsikeresebb évadának – amelyben két győzelmet és további tíz dobogós helyezést ért el – eredményeit. A Hyundai Motorsport a második helyen zárta a 2016-os gyártói világbajnokságot.

2017-ben változatlan felállással indítja versenyzőit a csapat, amely így stabil, bevált legénységekkel vezetheti be új autóját. Thierry Neuville, Hayden Paddon és Dani Sordo a bajnokság összes fordulójában rész vesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/