/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Kia Cadenza az Év Nemzetközi Autója

2014. január 23. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A Road & Travel magazin (RTM) az idei Detroiti Autószalon jelentette be, hogy az Év Nemzetközi Autójává (ICOTY) választotta a 2014-es Kia Cadenzát. Az ICOTY a Cadenza díjainak sorát gyarapítja, és immár a második ilyen elismerés a Kia számára, miután tavaly a 2013-as Optima nyerte el.

Az RTM minden évben két darab „Év Autója”’ díjat oszt ki: egyet a személygépkocsik, egyet a kishaszonjárművek között. Az olyan jellemzők mellett, mint a stílus, a komfort és a menetteljesítmények odaítélésekor azt is figyelembe veszik, hogy a márka marketing tevékenységén keresztül hogyan képes érzelmi kapcsolatot teremteni az ügyfelekkel. Az ICOTY zsűrije olyan elismert kiadványok szakértő munkatársaiból áll, mint a Consumer Guide Automotive , az MSN Autos, a New Car News Syndicate vagy az RTM.

„A Kia Cadenza egy sor különböző tulajdonságának köszönhetően nyerte el az elismerést. Az érvek között szerepelt a Kia azon igyekezete is, hogy felemelkedjen a prémium kategóriába,” – mondta  Courtney Caldwell, a Road & Travel magazin főszerkesztő-helyettese. „Az autó látványos és megfizethető: megjelenésével az amerikai középosztály számára is elérhetővé vált a felső kategóriás formavilág és menetteljesítmény. Minden elismerésünk a Kiának, hogy statiszta-szerepből ilyen gyorsan hihetetlen magaslatokba emelkedett.”

Az ICOTY a legfrissebb a 2014-es Cadenza elismeréseinek sorában. Alig néhány hónappal ezelőtt maximális eredményt ért el a Motor Trend összehasonlító tesztjén, és bekerült a 2014-es Észak-Amerikai Év Autója díj döntősei közé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/