/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legsportosabb középmotoros Porschék

2014. március 19. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

Két új, különösen sportos GTS modellel bővíti portfólióját a Porsche. Érkezik a Boxster GTS és Cayman GTS, amelyek egyedi külső megjelenéssel, erősebb motorral és sportosabb futóművel rendelkeznek. Igazi élményautók.

Szegmensük legdinamikusabban vezethető képviselői lesznek a középmotoros, nyitott tetős Boxster és keménytetős Cayman modellek. Egyedi karosszériájukkal, fekete hátterű lámpáikkal, valamint fekete Alcantara kárpitozásukkal különböznek a normál modellektől.

Az új GTS modellek (Gran Turismo Sport) az 1963-as 904 Carrera GTS örökségét viszik tovább, amely egy versenypályán és közúton is használható autó volt. 3,4 literes hathengeres boxermotorjuk teljesítményét a Porsche mérnökei 15 lóerővel megemelték, így a Boxster GTS 330 hp, a Cayman GTS pedig 340 lóerőt ad le. A nyomaték mindkettejüknél 10 Nm-rel nőtt. A lényeg azonban az, hogy a GTS modellek alapáron tartalmazzák a Sport Chrono csomagot, a PDK duplakuplungos váltóműbe épített rajtelektronika segítségével pedig igazi sprinterek. A Boxster 4,7, a Cayman pedig 4,6 szekundum alatt gyorsul fel százra. A széria hatgangos kézi váltóval a Boxster eléri a 281 km/órát, míg a Cayman 285 km/óráig száguldhat. A két új GTS modell ráadásul az első Euro 6-os normát teljesítő középmotoros Porsche.

Mindkét új GTS modell adaptív sportfutóművön gördül, így a sztenderd Sport Chrono csomagnak köszönhetően a sofőr gombnyomással válthat a sportos és a kényelmes beállítás között. Ebben a 20 colos Carrera S kerekekre szerelt 235/35 és 265/35 méretű gumik is partnerek.

Az extrém sportos középmotoros Porschék májusban kerülnek a márkakereskedésekbe. Németországban a Boxster GTS ára 69 949, a Cayman GTS-é pedig 73 757 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/