/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A luxushajó ihlette Abarth modell

2017. június 19. 11:30   |   Autoblog
címkék:  

A Riva 175. évfordulójának tiszteletére korlátozott példányszámú modelleket dob piacra az Abarth. A vászon- és fémtetős kivitelben egyaránt elérhető kocsik különleges megjelenésükkel és a jachtok ihlette, prémium anyaghasználatukkal emelkednek ki a tömegből.

A technológia, az innováció, a legapróbb részletekbe menő igényesség és a teljesítmény iránti elkötelezettség – ezek az értékek mindkét olasz márkára jellemzőek; kettejük együttműködése nyomán jött létre az Abarth 695 Rivale limitált széria. A hajózás legendás márkájának számító Riva neve mindig is egyet jelentett az olasz eleganciával és stílusérzékkel, most pedig mindez hozzájárult minden idők legkifinomultabb Abarth modelljének megteremtéséhez.

A fémtetős és kabrió kivitelben egyaránt elérhető, korlátozott példányszámban készülő Abarth 695 Rivale azonnal felismerhető egyedülálló fényezéséről: a Riva Sera kék és Riva szürke bicolor fényezést kettős akvamarin díszcsík választja el, amely az övvonalnál végig futva a hajók „szépségvonalát” idézi. Az ajtókilincsek, a csomagtérajtón található “695 Rivale” felirat és a hátsó lökhárítók selyemfényű króm borítása, valamint a csomagtér selyemfényű króm betéte egytől egyig a jachtok kifinomult vonalvezetését idézik; az új Riva hajókon megtalálható oldalsó rostélyokra emlékeztető elem még inkább összetéveszthetetlenné teszi az autót.

A 695 Rivale motorházteteje alatt egy 1368 köbcentiméteres motor dolgozik, 180 lóerővel és 250 Nm nyomatékkal. A 695 Rivale súly-teljesítmény aránya a legkiválóbb szupersportkocsikat idézi: 5,8 kg/LE, összesen 1045 kg tömeggel. Szintén lenyűgözőek a menetteljesítmények: 225 km/óra végsebesség, és 6,7 másodperces gyorsulás 100 km/órára.

A 695 Rivale küldetése, hogy az Abarth hagyományos értékein túllépve, a Riva tagadhatatlan csáberejét kihasználva elégítse ki azon ügyfelek elvárásait, akik egyszerre vágynak izgalmas menetteljesítményekre és felsőkategóriás kifinomultságra, valamint eleganciára.

Az autó stílusát a vadonatúj Riva „56 Rivale” ihlette – az egyik legdinamikusabb, egyben legtakarékosabb hajó, amelyet a Sarnico-i hajóüzem valaha épített. A jacht és az autó számos stíluselemen osztoznak: ilyen például a Riva jellegzetes szürke színe vagy a selyemfényű króm burkolatok alkalmazása.

A beltérben a karbon lábtámaszok, az üléseket és ajtópaneleket borító kék bőr, a kék betétes fekete szőnyegek, a karbon vagy mahagóni műszerfalpanel még tovább erősítik az autó jachtos hangulatát. A műszerfalbetéten túl különleges, mahagóni emblémás, kék-fekete bőrrel borított kormány, kék bőr műszerfalbetét, valamint mahagóni váltógomb és lábtámasz teszi teljessé a képet.

Az alapfelszereltség részét képezi a Uconnect infotainment rendszer 7 colos HD érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. Emellett kézzel sorszámozott plakett is található az autóban, amelyre kívánság szerint akár a hajónk nevét is felírják. Végezetül az Abarth karakter is megnyilvánul, a szénszálas végcsövekkel szerelt Akrapović kipufogórendszertől kezdve a fekete, négydugattyús első nyereggel szerelt Brembo fékekig; a 17 colos, különleges fényes szürke kivitelű Supersport könnyűfém keréktárcsáktól kezdve a frekvencia-szelektív csillapítású (FSD) Abarth by Koni futóműig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/