/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Toyota zsebrakétája

2015. december 03. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota októberben mutatta meg a GT 86-nál kisebb S-FR tanulmánykupét, amiért azonnal elkezdtünk lelkesedni. Az 1 tonna körüli tömeg, a minimalista utastér és a hátsókerék-hajtás kiemelkedő vezetési élménnyel kecsegtetett. Most pedig kijött a versenyváltozat, ami igazi dühös zsebrakéta.

A 2016-os Tokiói Autószalonon állítják ki az S-FR Racing tanulmányt, amely jóval harciasabb, mint az eredeti S-FR kupé. Agresszív szénszálas spoilerezést, légbeömlős géptetőt, hatalmas hátsó szárnyat, extrém szélesítéseket és ültetést kapott, kifejezetten durván néz ki. 11 centiméterrel hosszabb, 4 centivel szélesebb és 5 centivel alacsonyabb, mint az S-FR tanulmány (4100 x 1735 x 1270 mm), tengelytávja maradt 2480 mm-es.

Miután a karosszériáját teljes egészében műanyagból és kompozit anyagokból alakították ki, a tömege valószínűleg kisebb, mint az eredeti kupé tanulmányé. Arról, hogy mi hajtja a járművet, nincsenek információk; arra tippelünk, hogy az Auris 115 lovas 1,2-es turbómotorja vagy egy 1,5 literes, 130 lovas szívó erőforrás dolgozik benne.

Az S-FR Racing Concept a Tokiói Autószalonon (január 15-17.) áll a közönség elé, Európába pedig sajnos később sem jut el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/