/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összetörték null kilométeres MX-5-ösét, a Mazda ingyen kicseréli neki

2015. július 25. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Épphogy elindult vadonatúj Mazda MX-5-ös roadsterével egy tulajdonos, máris baleset érte egy Ford F-150 pickup személyében hátulról. Amikor azt hitte, hiába gyűjtött rá, pár nap múlva jött a telefon a helyi kereskedéstől: hamarosan szállítják új autóját.

Nagy öröm lehet egy vadonatúj autót átvenni, hisz mégse ücsörgött éveken át más a bal egyben rajtunk kívül, azonban egyben nagy nyugtalanságot is adhat, hisz egy kívül-belül hibátlan autón mindig jobban fáj egy új sérülés – pláne az első.

De mi van akkor, ha alighogy elhozzuk a kereskedésből, máris belénk rohan hátulról egy másik közlekedő, összetolva az előttünk állóval? Valószínűleg ez a kérdés fogalmazódott meg abban az amerikai párban is, miután egy Mazda MX-5 Launch Editiont pár perccel annak átvétele után csúnyán összenyomott egy, a féktávot elnéző Ford F150 pickupos.

A pár szerencsére minimális sérülésekkel szállt ki a roadsterből, azonban annak eleje és hátulja csúnyán összenyomódott, így tulajdonképp használhatatlanná vált, javítása pedig egyelőre – alkatrész hiányában – túl sok időbe telne, így a Mazda amerikai képviselete úgy döntött, lecserélik a sérült autót egy ugyanolyanra, persze sérülések nélkül.

Amikor a férfi pár nap múlva kapott egy telefont a kereskedésből, ahonnan az előző modellt elvitte, alig hitt a fülének. Augusztus közepén már ismét egy hibátlan MX-5-ösben ülhetnek kedvesével. Reméljük második útjuk a tervezett módon fog haladni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/