/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Amerikának ilyen Honda Civic jár

2015. szeptember 12. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Michiganben vették lencsevégre az új négyajtós Honda Civic-et teljesen leplezetlenül. Az elődjétől jócskán eltérő négykerekű nagyobb helykínálattal, minőségi anyaghasználattal, fejlettebb technikával és kinézetével igyekszik majd hódítani.

Valószínűleg a jövő hét közepén mutatják be először hivatalosan a Honda Civic amerikai négyajtós változatát, a civicx.com fotósai már most lefotózták mindenféle álca nélkül az újdonságot.

A fotók igazolják az első vázlatokon és rajzokon látható autó képét, melynek fő ismertetőjegyévé a hátsó lámpák bumeráng formája vált, míg elől egy hatalmas krómcsík vonul végig a motorháztető alatt. A tetővonal kupésan ível egész a csomagtartó végéig, míg a tengelytáv nyújtása a kinézetnek és a lábtérnek egyaránt jót tesz.

Ami a technológiát illeti, ez a Civic lesz az első, melybe már teljes LED fényszórók kérhetőek, valamint a motorkínálatban megjelenik egy új fejlesztésű 1.5 literes turbómotor, amihez hatfokozatú manuális vagy fokozatmentes CVT váltó társítható és állítólag fogyasztását és károsanyag-kibocsátását tekintve is olyan hatékony lesz, hogy feleslegessé teheti a hibrid és a CNG-vel hajtott variánsokat.

A belsőről most nem sikerült többet megtudni, de az első prototípusok bőrüléseket, nagy és érintésérzékeny központi kijelzőt, egyszerűbb műszerfal-kiosztást és akár fűthető hátsó üléseket is kaptak, így ezeket várhatóan a gyártásra érett példány is örökölte.

A hamarosan megjelenő Civic szedánt később a kupé, illetve az Angliában készülő ötajtós változat is kíséri majd, valamint lesznek sportosabb, Si kiadások, no és persze az ottani Type R is fejlesztés alatt van már – várhatóan az európai testvér hajtásláncával szerelve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/