/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autógyűjteményt vásárolt a Jaguar

2014. augusztus 04. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Jaguar Land Rover a közelmúltban megvásárolta a legnagyobb brit autókból álló magángyűjteményt, amely óriási történelmi jelentőséggel bír. Az 543 darabos gyűjteményben kizárólag klasszikus brit kocsik vannak, köztük 130 darab Jaguarral.

A lenyűgöző kollekciót a brit autórajongó és üzletember, James Hull halmozta fel évtizedek alatt, aki fáradságos munkával szinte az összes járművet restaurálta is. A gyűjteményt 543 darab brit klasszikus autó alkotja, köztük számos fontos és ritka Jaguarral. A 130 Jaguar között akadnak korai Swallow Sidecar és Swallow karosszériás Austin Seven modellek, valamint háború előtti SS modellek, 7 darab XK 120, C- és D-Type-ok, egy XKSS, 8 darab E-Type, 30 darab klasszikus Mark limuzin, plusz 19 darab XJS és 20 darab XJ limuzin. A kocsik többsége makulátlan állapotú.

A Jaguar Land Rover mind inkább elkötelezett, hogy felkutassa és megóvja gazdag történelmi kincseit, James Hull óriás gyűjteményének felvásárlása mögött is ez a törekvés állt. A kollekció darabjait éppen ezért nem is fogják rejtegetni, hanem különböző márkarendezvényeken fogják szerepeltetni és marketing célokra is felhasználják majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/