/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Astránál is nagyobb az új Chevy Cruze

2016. január 07. 19:55   |   Autoblog
címkék:  

Tavaly Észak-Amerikában 9 százalékkal emelkedtek a kisméretű ferdehátúak eladásai, a Chevrolet számára így tökéletes alkalom kínálkozik arra, hogy piacra küldje az új, ötajtós Cruze-t. A Detroiti Autószalonon debütál és ősszel kerül az amerikai márkakereskedésekbe.

Az új ötajtós Cruze egyértelműen rokona az európai Opel Astrának, de csak a műszaki alapjai származnak tőle, a karosszériája teljesen más. Tengelytávja 2,7 méteres (mint az szedáné), ami a középkategóriában is megállná a helyét, csomagtere pedig 524 literes. Az üléseket lehajtva 1189 literes raktérrel lehet gazdálkodni. A Chevrolet külön kiemeli, hogy a Cruze hátsó lábtere 5 centiméterrel bővebb a Ford Focusénál és a Hyundai Elantráénál.

Az autó saját tömege nem ismert, azonban annyit közöltek, hogy az új Cruze 91 kilogrammal könnyebb az elődmodellnél. Akárcsak az új Astra esetében, bár ott a fogyás nagyobb mértékű. A motorháztető alatt is ismerős technikát, az Opelekben szolgáló új, 1,4 literes, 150 lovas és 240 Nm nyomatékú turbós aggregátot találunk.

Az ötajtós Cruze kényelmi és biztonsági felszerelések arzenáljával érkezik, ami szintén Opel örökség. Alapfelszerelés az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitás, elérhető 4G LTE Wi-Fi hotspottal, rendelhető sávtartó elektronika, hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer és holttérfigyelő berendezés is. Az ügyfelek emellett fűthető első és hátsó ülésekkel, valamint kormánykerékkel is konfigurálhatják autójukat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/