/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Az autósok hamarabb elkapják az influenzát

2013. június 08. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Az uralkodó nézettel ellentétben a tömegközlekedés nem melegágya a fertőző betegségek terjedésének, sőt: használói kisebb arányban betegednek meg influenzától, mint például az autóval közlekedők.

A londoni Higiénia és Trópusi Betegségek Iskolájának kutatói hatezer ember vizsgálata alapján jutottak erre. Alma Adler és Ken Eames – akik fertőző betegségek szakértői – a statisztikák alapján úgy találták, hogy például Londonban, ahol az emberek zöme vonattal, busszal, metróval utazik, nemhogy magasabb a fertőzési ráta, hanem még valamivel alacsonyabb is.

A kutatók szerint a tömegközlekedők immunrendszere állandó “edzésben” van, folyamatosan érik szervezetüket kórokozók, ezért ellenállóbbak, mint a magányosan, autóval utazók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tormás Torontál
2013-06-09 - 08:45

Hát ez egy marhaság. A tömegközlekedésen könnyebb megretőződni! .

hamond
2013-06-09 - 10:32

Persze, már megint az Angol tudósok, nem is értem hogy maradhatnak az élvonalban, ha ilyen idióta tudósaik vannak. Ki a túró fertőzne meg a saját autómban, ha egyedül utazom benne.


*/