/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Opel legkisebb SUV-ja

2016. szeptember 12. 15:10   |   Autoblog
címkék:  

Akárcsak az Adam esetében, a Karl modellből is városi mini SUV-t faragott az Opel. A Karl Rocks tetősínekkel, robusztusabb lökhárítókkal, emelt hasmagassággal és 15 colos kerekekkel kelti egy szabadidőautó benyomását. Az Opel Karl Rocks a Párizsi Autószalonon debütál.

A 3,7 méternél rövidebb miniautók kategóriájában a Karl Rocks mindenképpen egyedülálló ajánlatot képvisel majd, ugyanis rajta kívül nincs még egy ilyen off-road karakterű, emelt üléspozíciójú, ennyire praktikus kocsi.

A normal Karl modellnél sokkal vagányabbul néz ki és strapabíróbbnak is tűnik. Utóbbi valószínűleg így is van; a műanyag kerékjárati ívek, a masszív lökhárítók, az ezüstszínű tetőrudak, valamint a 18 mm-rel növelt hasmagasság és a 15 colos felnikre szerelt magas oldalfalú abroncsok miatt a Karl Rocks könnyedén veszi a városi akadályokat és a telekre menet sem kell óvni minden gödörtől és bakháttól.

Utasterében öten is elférnek, egyébként pedig a hátsó üléstámlák lehajtásával 1 köbméteres raktér alakítható ki. A szabadidőautós stílusjegyeket felvonultató Karl Rocks szeptember végén, a Párizsi Autószalonon debütál és már az év végétől kapható lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/