/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beárazták a Ford Mustangot

2015. február 06. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

Az európai autóvásárlók már megrendelhetik a vadonatúj Ford Mustangot. Az ikonikus modell 50 éves története során most először fordul elő, hogy az autó egész Európában kapható. A Mustang kupé és kabrió változatban, 314 lóerős 2,3 literes EcoBoost motorral vagy 418 lóerős 5,0 literes V8-as erőforrással nálunk is megrendelhető a FordStore márkakereskedésekben. Az alapváltozat ára igen kedvező 11 270 000 forint, a V8-as motorral szerelt GT 13 020 000 forinttól vihető el.

A hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval egyaránt megrendelhető Ford Mustang alapfelszereltségének része a nagyteljesítményű fékrendszer, a 19 colos keréktárcsák, a xenon fényszórók, a LED-es hátsó lámpatestek és hátsó diffúzor. Ugyancsak alapáron jár a kétzónás klímaberendezés, a 9 hangszórós audiorendszer, valamint a 8 colos színes érintőképernyővel kiegészített hangvezérlésű SYNC 2 fedélzeti csatlakozási rendszer. Az opciók listáján olyan tételek szerepelnek, mint a klimatizált ülések, vagy a Luster Nickel felületkezelésű prémium 19 colos könnyűfém keréktárcsák. A tízféle fényezés közül a vevők az exkluzív Competition Orange és a háromrétegű Triple Yellow árnyalatokat is kiválaszthatják.

Európában a vadonatúj Ford Mustang kizárólag az új FordStore márkakereskedésekben rendelhető meg. A főleg nagyvárosi környezetekben felépített, új stílusú kereskedésekből egyre több jelenik meg a régióban. A Mustang korábban sosem került világszerte forgalomba, ám az új Mustang most több mint 100 piacon lesz kapható. Az első szállítmányok Ázsiába irányulnak, s az autó az év közepén érkezik meg Európába. Az európai vásárlók a 2014-es UEFA Bajnokok Ligája döntője idején rendelhették meg az első 500 darab Ford Mustangot. A mérkőzés során több mint 9300-an regisztráltak, hogy lefoglalhassák az autókat, s az első 500 regisztráció alig 30 másodperc alatt érkezett be.

Az okostelefont és tabletet használó vevők egy új alkalmazás segítségével összeállíthatják és megoszthatják saját virtuális Mustangjukat. Az Apple és Android készülékeken ezen a héten elérhető Virtual Mustang alkalmazással a vásárlók először kiválaszthatják a karosszéria fajtáját, a fényezést és a könnyűfém keréktárcsákat. Az így összeállított autót be is emelhetik egy tetszőlegesen kiválasztott környezetbe, amit készülékükkel fotóznak le, sőt még a jármű valósághű motorhangját is meghallgathatják – majd a fotót megoszthatják barátaikkal. A vevők egy online konfigurátor segítségével megalkothatják a számukra tökéletesen megfelelő Mustang változatot, és itt ismerhetik meg az árakat is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/