/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott a Subaru második hibrid modellje

2015. június 20. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A 2014-es XV Crosstrek Hybrid után elkészítette második, elektromotorral is működtetett autóját a Subaru. Az Impreza Sport Hybrid egy kétliteres benzines boxer és egy villanyos egység társításából lett, hozzájuk pedig egy fokozatmentes váltót csatoltak a mérnökök.

A Subaru bemutatta az Impreza Sport Hybridet, mely

A július 10-étől, csak japán piacon elérhető modell különlegessége, hogy elektromos egységét a boxermotor előnyeivel társították, így állítólag képes mindössze 4,9 literes átlagfogyasztást is elérni, melyben nagy segítséget jelent a fokozatmentes CVT automataváltó is.

A példás súlyeloszlás érdekében az elektromotor működtetéséhez szükséges akkupakkot a hátsó tengely közelében helyezték el, a tapadás folyamatos biztosításáért pedig állandó összkerékhajtás felel önzáró differenciálművekkel elől-hátul egyaránt.

A 215/50R17-es kerekeken guruló Imreza a jobb megkülönböztethetőség érdekében kapott néhány kiegészítőt, mint amilyen a tetőszárny, az első hűtőrács vagy a lökhárító aljába integrált LED nappali menetfények. A választható színek listáján olyan árnyalatok szerepelnek, mint az ezüstmetál, fekete, gyöngyház fehér, mélykék, világoskék vagy a fényes vörös.

A belsőt zongoralakk panelekkel, kék cérnával varrott bőrülésekkel, 7 collos kijelzővel, fém pedálokkal és egyéb apróságokkal igyekeztek feldobni a designerek. A modell indulóára hazájában 2 505 600 yen, azaz 5,63 millió forint körül alakul, de a jobb felszereltségért sem kell már sokkal többet fizetni 2 635 200 yennél (5, 92 millió forint), vagyis magyar szemmel nézve kifejezetten kevés pénzt kér a Subaru második hibrid modelljéért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/