/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott a Mercedes GLK

2008. április 21. 07:31   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes a Pekingi Autószalonon bemutatta kompakt terepjáróját, a GLK-t.

A Mercedes és az Audi semmit sem bízott a véletlenre: a két német gyártó egyaránt a Pekingi Autószalonra időzítette legújabb modellje, a GLK és a Q5 premierjét. A két modell egymással (is) versenyez majd a prémium kompakt terepjárók piacán, előbb nézzük meg, mit sikerült alkotnia a stuttgartiaknak.

Meg kell hagyni, a GLK nem egy kifejezetten forradalmi darab, jórészt az eggyel nagyobb GL megoldásaiból áll össze. Formavilága kifejezetten szögletes, ilyet ugyan nem illik mondani, de mintha baltával faragták volna ki. Az autó a C-osztály módosított alapjára épül, belseje elegáns, de mintha onnan is visszaköszönnének az éles vonalak.

A 4528 milliméter hosszú GLK négyféle motorral lesz kapható: a GLK 280-ban 231 lóerős, háromliteres V6-os, a GLK 350-ben pedig egy 3,5 literes, 272 lóerős V6-os benzinmotor dolgozik majd, míg dízelfronton a GLK 220 CDI 2,1 literes, 170 lóerős motorral, a GLK 320 CDI pedig 224 lóerős, háromliteres V6-ossal érkezik. Minden változat összkerékhajtású, a Mercedes hétsebességes automata váltója dukál hozzájuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/