/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott az Audi A7 Sportback

2010. július 28. 21:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi új szegmensbe merészkedik az A7 Sportback modellel; elsősorban a második generációs Mercedes-Benz CLS riválisa kíván lenni. A négy/ötajtós kupék táborába tartozik az Aston Martin Rapide és a Porsche Panamera is, ráadásul a BMW is készül saját modelljével, így itt is kiélezett küzdelmek várhatók a vásárlók kegyeiért. A csaknem 5 méter hosszú Audi A7 kezdetben négy V6-os motorral lesz elérhető. A kupé-limuzin ősztől lesz megvásárolható, 51 600 eurótól.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Az Audi motorváltozattól függően kétféle váltóművet kínál az A7-hez: a fokozatmentes multitronic az első kerekek felé továbbítja a motor nyomatékát, míg a kifejezetten sportos karakterű, hétfokozatú S tronic a quattro állandó összkerékhajtással működik együtt. Utóbbi legfrissebb fejlesztései eredményeképpen már koronakerekes differenciálművel és kerekenkénti forgatónyomaték-szabályzással működik. Kívánságra a hátsó kerekek között aktív nyomatékelosztást végző sport-differenciálmű is rendelkezésre áll. Az „Audi drive select" menetdinamikai szabályzórendszer ellenben a szériafelszereltség része, amelyet kívánságra adaptív légrugózás egészíthet ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/