/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatta a BMW az M8 Gran Coupe koncepciót

2018. március 06. 17:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hihetetlen négyajtós sportkupéval borzolta a kedélyeket a 2018-as Genfi Autószalon porondján a BMW. Az új Concept M8 Gran Coupe a márka jövőbeli formanyelvét megszemélyesítve egy igazi kettős személyiség lett – egyszerre vad és kifinomult.

Agresszív de közben kimért lett a BMW új koncepciója, a következő évek designnyelvét meghatározó Concept M8 Gran Coupe.

A Genfi Autószalonon bemutatott négyajtós kupé nevében az M jelző nem csak a sportosságot jelenti, hanem az angol „more (in everything)”, azaz (mindenben) több irányelvet, vagyis a dinamikus vonalvezetés mellett a luxus netovábbja igyekszik lenni.

Ez nem véletlen, hisz a 8-as széria a márka új zászlóshajója lesz, tehát egyszerre kell a luxust és az utánozhatatlan, maximalista BMW designt hirdetnie olyan ellenfelekkel szemben, mint a Mercedes-Benz CLS vagy az Audi A7.

A szalonon kiállított modell flipflop zöldmetál fényezést kapott hatalmas fekete felnikkel, sárga LED-del szerelt első fényszórókkal, 3D-s hátsó LED-lámpákkal, négy kipufogóvéggel, amelyek között diffúzor található a hátsó lökhárítóban. A hatalmas vesék és tengelytáv, a folyamatosan ívelő, szénszálas anyagból készült tető, a kacsafarok-szerű csomagtérajtó mind egyedi jellemzője az autónak, de a sportmodellekről ismerős méretes légbeömlők is megtalálhatók rajta.

Sajnos a belső kialakítást még homály fedi, ugyanis sötétített, aranyszínű ablakok védték azt a kíváncsi tekintetek elől, de a gyártásra érett modellforma egy éven belül érkezik, s a BMW-ből kiindulva valószínűleg nem sokban fog eltérni a most látottól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/