/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutál Golf GTI készült – videóval

2014. január 16. 10:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A BBM Motorsport hetedik generációs Volkswagen Golf GTI-je pár apró módosításnak köszönhetően csábító kinézettel és aszfaltszaggató teljesítménnyel bír.

A BBM Motorsport elkészítette saját elképzelését a kulturált, de izmos Vw Golf GTI hetedik generációjához. A hangsúly a keményebb megjelenésen és a hozzá illő lóerő-növelésen van.

Bár sokunknak már a „mezei” GTI 230 lóereje (169 kW) és 350 Nm-es forgatónyomatéka is bőségesen sok lenne a mindennapok során, akik ilyen autót vesznek, egy idő után kellően kitapasztalják kedvencük határait és viselkedését, ami könnyen unalomba fordulhat. Rájuk gondolván, a BBM emberei fogták a masina orrába rakott 2.0 literes turbós négyhengerest, és a motorvezérlő átprogramozásával, valamint karbon légszűrő és Supersprint kipufogórendszer installálásával tekertek egyet a teljesítményen. Az eredmény 300 paripa (221 kW) és 440 Nm lett.

A GTI amúgy szolid külsejét olyan kiegészítőkkel tették izgalmasabbá, mint az autó teljes testét befedő vérvörös matricázás, egy-egy 100 mm-es kipufogóvég, 19 collos ezüstben tündöklő BBS alufelnik, valamint a mögéjük bújtatott, elől 328 mm átmérőjű tárcsákkal és négydugattyús nyergekkel megspékelt Stoptech fékrendszer. Az i-re a pontot a KW 20-55 mm-es ültetésű, elektronikus szintszabályzású futóműve teszi fel.

A módosítások ára és a konkrét megjelenés egyelőre ismeretlen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/