/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális visszahívás a Volkswagennél

2014. október 22. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Összesen több mint egymillió autót hív vissza a Volkswagen az amerikai, kanadai, kínai és az európai piacról. A hírek szerint a hátsó tengellyel van gond.

Történelmének egyik legnagyobb visszahívási akcióját jelentette be a Volkswagen – a német konszern összesen egymilliós gépjárművet hív vissza a hátsó tengely hibája miatt. Kínában 563.605 Sagitar (a Jetta ázsiai testvére), az Egyesült Államokban 442 ezer, Kanadában 126 ezer Jettát és Beetle-t érint a visszahívás, Európában a jelek szerint „csak” 17 485 importált Beetle-t kell visszavinni a tulajdonosoknak. A 2012-ben gyártott Beetle-ket és a 2011-2013 között gyártott Jettákat kell bevinni a márkaszervízekbe.

Kép: Volkswagen

A cégnek rosszkor jön a kellemetlen hír, hiszen éppen gőzerővel növelni kívánta tengerentúli eladásait. Különösen a kínai piacon – ahol amúgy is gyilkos a verseny – eshet vissza az eladások száma. A Volkswagen az első három negyedévben összesen 7,4 millió gépjárművet értékesített világszerte, ennek több mint harmadát a távol-keleti országban.

Habár az egymillió autó visszahívása óriási számnak tűnik meg sem közelíti minden idők egyik legnagyobb visszahívási akcióját, amikor 9,6 millió Fordnak kellett begurulnia a szervízekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/