/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dögösek a gyári tuningos Mazdák

2014. december 20. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mióta a Kodo formatervvel előállt, a Mazda autóit nem érheti kritika a külsőt illetően. Ám a Tokiói Autókiállításra készülve a japánok előhúztak még egy ászt a zsebükből, így hamarosan gyári tuningcsomagot is lehet kérni az autókhoz, ami igencsak jól áll mindegyiknek.

A javarészt tuningmunkák bemutatásából álló Tokiói Autókiállítás érthető okokból elég fontos a japán gyártóknak, így az eseményen általában nem csak külsős tuningcégek, hanem házon belüli munkák is megjelennek. Most a Mazda állt elő egy kis kedvcsinálóval.

A gyár most a meglévő paletta dögösebbé tételére helyezték a hangsúlyt, ami a képeket látva sikerült is. Például az új MX-5 rögtön kapott egy versenypályára szóló felszerelést, ami az utcán sem mutat rosszul. A szintén elég friss miniterepes CX-3 kapott egy ültetést és egy mélyebb, szélesebb optikai csomagot fekete felnikkel, amiktől kellően nagynak néz ki.

A kint csak Demioként emlegetett Mazda2 is megkapta saját versenycsomagját, bár ez egyelőre csak koncepcióként él, így lehetséges, hogy valami szolidabb végeredményt fogunk látni a későbbiek során.

A többiek már ismerősek lehetnek régebbről. Itt van például a szedánként és ötajtósként is elérhető Mazda3 (Axela) különféle alufelnikkel és fényezéssel, továbbá diszkrét hátsó légterelőkkel, de a Mazda6 (Atenza) sem marad ki a sorból, amihez kellő komolysággal és körültekintéssel készítették el a tökéletes pakkot.

A CX-5 már régi szereplője a piacnak, így érdekes, hogy nagyon minimális mértékben mertek hozzányúlni a mérnökök. A modellek a január 9-től 11-ig megrendezésre kerülő Tokiói Autókiállításon lesznek megtekinthetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/