/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Durván megnyúlt a Mercedes S-osztály

2015. január 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az ARES Atelier megtoldotta a Mercedes legnagyobb modelljét, hogy egy igazi limuzint varázsoljon belőle. A megrendelői igények maximális kielégítése érdekében a cég páncélozott verziót is piacra dob az S-osztály XXL-ből.

Nemsokára, a Genfi Autószalonon mutatkozik be a Mercedes-Benz S-osztály Pullman változata, azonban egy cég megelőzte a gyáriakat, és már most piacra dobta az extrahosszú limuzint.

Az ARES Atelier bemutatta a Mercedes-Benz S-Class XXL-et, amit a sima nagymerci megnyújtásával alkotott meg. A hatalmas négykerekű kapott továbbá könnyebb, 6 mm vékony rétegelt üvegeket, komolyabb fékrendszert, átdolgozott váltóművet, szánszálas kiegészítőket és 21 collos kerekeket is.

Akinek megadatik, hogy beszállhasson a ritkaságba, azt igazi királyokhoz méltó fogadtatás várja: mindenhol bőrrel bevont alkatrészekkel találkozni, de nem maradhat ki a minibár, a 17 collos dönthető kijelző, a wifi csatlakozási lehetőség, az elektromosan működtethető függönyök és a továbbfejlesztett hangrendszer sem. Felárért pedig golyóállóvá is teszi a cég a nyújtott S-osztályt, amelyből még a bombadetektor sem hiányozhat.

A motorháztető alatt az S600 6.0 literes biturbó V12-ese duruzsol 530 lóerő (390 kW) helyett kerek 600 paripával (441 kW), ami elég ahhoz, hogy a hatalmas szerelvény 4,8 másodperc alatt katapultáljon százra, és meg se torpanjon 250 km/óráig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/