/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ebben a Dodge-ban fordítva állnak a fejtámlamonitorok

2017. május 22. 10:05   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nemrég került fel az internetre egy eladósorba került mezei Dodge Challenger. „Ha már nem STR vagy Hellcat, legalább valahogy legyen figyelemfelkeltő” – gondolhatta tulajdonosa, amikor fordítva építtette bele mind a négy fejtámlába a monitorokat.

Talán még a Pimp My Ride, olykor kifejezetten butaságokat beépítő csapata sem merészkedett addig, ameddig egy ohiói Dodge Challenger tulajdonosa.

A 2010-es autó külsőre egy egyszerű izomautó képét mutatja, míg a motortérben sincs semmi extra: V6-os alapblokk dolgoztatja meg a hátsó kerekeket, azonban a belső teret már a volt tulajdonos elképzelései töltik meg – sajnálatunkra.

Az autóban ugyanis nem kevesebb, mint hat monitor kapott helyet, melyek közül négy kijelző a fejtámlákban. Már darabszámra is feleslegesen sok lenne, hisz a hátsó kettőt nem tudná nézni, csak esetleg a mögöttünk haladó, ám a csavar a történetben, hogy mind a négy képernyő előrefelé néz, azaz ahol az emberek a fejüket pihentetik jobb esetben.

Arról nem esett szó, hogy a maradék két képernyő hol kapott helyet, de a fejtámlás ötletből kiindulva könnyen lehet, hogy az ülések alatt vagy a pedálok mögött… Egyébként az egyetlen értelme ennek a beépítésnek, ha a monitorokra emberi arcokat vetít ki az egyedül autózó (bár ekkor sincs értelme a vezető fejtámlájába integrált képernyőnek), ugyanis Amerikában néhány államban léteznek úgynevezett telekocsis sorok, ahol csak azok haladhatnak, akiknek az autójában mindenhol ülnek utasok. Persze lehet, hogy pusztán fordítva építették be őket? Talán sosem tudjuk meg…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/