/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy autó, amire száz év garanciát adnak

2017. október 16. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A forma sehol sem követi olyan szorosan a funkciót, mint a katonai járművek esetében, amelyeket célirányosan, egy adott feladatra terveznek. Esetükben a szépség nem, hanem inkább az egyszerűség és a jó szerelhetőség a mérvadó. A Partisan One csapatszállító jármű extrém mértékben megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A Partisan One egy németországi startup vállalkozás első terméke, célja, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítse a csapatszállítói feladatokat. Az autó maga az egyszerűség, a kétdobozos forma kimaxolása. A GVT Ox-hoz hasonlóan úgy tervezték, hogy konténerben, egységcsomagokban lehessen szállítani és minimális kézügyességgel bárki összerakhassa magának.

A karosszérián rögzítési pontok találhatók, amelyekhez páncélozott elemeket is lehet erősíteni. A gyártó több különfél verziót is piacra dobna a Partisan One-ból, készülhetne belőle rövid és hosszú tengelytávú modell, pickup, valamint három, vagy négytengelyes kivitel is.

A szög egyszerű Partisan évtizedekig üzemben tartható, hiszen bármilyen módosításra is van szükség, a jármű könnyedén átépíthető, nem kell kicserélni azt. Dr. Juri Postnikov, a Partisan Motors főmérnöke ezért egyenesen 100 év garanciát tervez adni minden egyes eladott darabra – bár ehhez az is kell, hogy a cég még 100 év múlva is működjön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/