/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy fehér Ferrari találkozott a fával – utóbbi bizonyult erősebbnek

2017. március 04. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csúnyán összetört egy Ferrari 458 Italia Hollandiában, miután vezetője a nedves aszfalton brillírozva elvesztette uralmát felette, majd egy fával ütközött frontálisan. Az olasz sportautó javítása nem lehetetlen, ám nem lesz olcsó mulatság.

Sosem szerencsés dolog egy fával ütközni, hisz a többszáz kilós növény gyökere mélyen a földbe kapaszkodik, törzse pedig szinte a beton keménységével vetekszik, így az autónak általában nem sok esélye van egy ilyen balesetben.

Szerencsére senki nem sérült meg az alábbi, Amszterdamban történt incidens során, melyet egy fehér Ferrari 458 Italia szenvedett el frontálisan. Ahogy a FerrariOwnersClubNL oldalára feltöltött képeken látszik, az olasz sportkocsi eleje csúnyán összegyűrődött, s bár V8-as motorja az ülések mögött található, így is komoly javítási számlára számíthat a tulajdonos.

Arról nincs információ, hogy az autó kié lehet, csak annyit tudni, hogy a vezető egyedül ült a baleset bekövetkezésekor, neki azonban baja nem esett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/