/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy kalandra termett Beetle

2015. november 18. 13:20   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen a Los Angeles-i Autószalonon (november 20-29.) mutatja be a Beetle Dune modellt, ami a 60-as, 70-es évek legendás homokfutóit (dune buggy) juttatja eszünkbe. A kupé és kabrió kivitelben elérhető modell emelt futóművet, nagy kerekeket és offroados kiegészítőket kapott, terepjárónak mégsem nevezhető. Viszont dögös kinézetű, talán fellendíti az eladásokat.

A Baja California dune buggy-k stílusát visszahozó Beetle Dune fekete műanyag kerékjárati íveket és ködlámpa fészkeket, valamint ezüst kartervédő utánzatokat kapott, mindamellett egyedi, ezüst keretes, széles első légbeömlővel bír. Tükörházait ezüstre festették, farát pedig nagyméretű légterelő ékesíti. Ezen kívül a hasmagasságát 1 centiméterrel megnövelték és 18 colos felniket szereltek rá.

Kilencféle színben érhető el az autó, közülük új árnyalat a Sandstorm (homokvihar) sárga metál és a sötét bronz metál. A kupé fekete tetővel is konfigurálható, míg a kabrió modellek minden esetben fekete puhatetővel érkeznek. A kabinban színre fényezett műszerfal panel, kétszínű üléskárpitozás és kontrasztos varrás teremtenek divatos környezetet. Az autóban megtalálható a Volkswagen legfrissebb infotainment rendszere is, ami high-end Fender audiorendszerrel fejelhető meg.

A Beetle Dune Európában háromféle turbós benzin és kétféle dízelmotorral lesz kapható. Előbbiek 105, 150 és 220 lóerősek, míg az utóbbiak teljesítménye 110 és 150 lóerő. A Beetle Dune kupé és kabrió modell holnaptól rendelhető, az indulóárak 23 625, illetve 27 800 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/