/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy közúton sosem használt, előszériás Fiat Coupe vált eladóvá

2016. december 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A ’90-es évek mini Ferrarijának is nevezték a Pininfarina által megálmodott külsejű Fiat Coupét, melyet méltatlanul hamar elfeledett az autós társadalom. Most egy 1500 kilométert futott, előszériás, kiállítási darab keres új gazdát, ráadásul jobbkormányos szerelésben.

Egy darab a 15 előszériás Fiat Coupéból vált eladóvá a minap. A sárga szépséget mindössze 825 mérföldön át nyúzták eddig, mivel egy kiállítási darabról van szó, amit még be sem regisztráltak soha sehol.

Épp ezért csak tesztelésre használták, hogy a kereskedők visszajelzésein alapulva vonhassanak le következtetéseket a kész termék finomításához. A jobbkormányos autó így olyan különleges és/vagy csúnya megoldásokat kapott, mint a fura váltógomb, a tetőablak, az ajtók gumi belső borításai vagy a kárpit.

A tesztidőszakot követően a modell visszakerült a Pininfarinához, a cég 2012-es csődjét követően pedig megvásárolta egy olasz magánszemély, aki most Angliában szeretné értékesíteni azt.

A Coupe orrában egy 2.0 literes 16 szelepes turbómotor dolgozik 190 lóerő és 290 Nm csúcsnyomaték társaságában, így 7,5 másodperc alatt képes százra katapultálni, míg végsebessége eléri a 225 km/órát. Ha nem is egy Ferrari értékei, de legalább a fenntartási költségek sem vetekszenek a nagytestvérével.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/