/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Egy mindössze 570 km-t futott Ferrari Enzo eladó

2014. december 14. 19:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elmúlt már 11 éves, mégis olyan, mintha csak most gördült volna ki a gyárból. Ezt a Ferrari Enzót ugyanis mindössze 570 km-en keresztül használták, akkor is a napfényes és száraz Los Angeles környékén, így tökéletes állapotnak örvend.

Szinte hihetetlen, de tíz év telt el, mióta a Ferrari F50 utódjának gyártását befejezte a patinás olasz gyár. Mára az Enzo az egyik legértékesebb és legritkább autók közé tartozik, hisz mindössze 400 darab készült belőle, ráadásul csak akkor vehetett magának újonnan az ember, ha már birtokolt egy másik ágaskodó paripás gépet és a Ferrari elit körébe tartozott.

Így nem csoda, hogy az egykoron 660 ezer dollárt érő modellek ára ma meghaladja az egymilliós határt is. Ám ezek közt is vannak kiemelkedő darabok, mint az alábbi, Rosso Corsa (rózsa vörös) színű 2003-as amerikai példány.

Az autót tulajdonosa eleve befektetési céllal vásárolta, így szinte alig gurult vele, inkább garázsban tartotta, hogy kondíciója a lehető legkevesebbet romoljon az évek alatt. Nos, a képek tanúsága alapján bátran kijelenthetjük, hogy az órájában csupán 354 mérföldet számláló 651 lóerős V12-es betontorpedó kitűnő állapotnak örvend.

Természetesen minden gyári tartozék megvan hozzá, úgy, mint az összes kulcs, szerszámkészlet, kézikönyv, ponyva, üléstakaró, kormányvédő, de még a műszerfal jobb oldalára ragasztott légzsákra figyelmeztető szöveg is – habár kissé felpödrődött széle. Bár az árat csak a potenciális vevők ismerhetik meg, az biztosan nem lesz alacsonyabb 1,2 millió dollárnál – vagyis közel 300 millió forintnál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

nicolkidman
2014-12-15 - 10:36

Szép, gusztusos, elérhetetlen…

asdas
2014-12-15 - 11:55

sunáznám


*/