/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Porsche 25 milliós fényezéssel

2017. augusztus 16. 14:50   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche márkán belül az Exclusive Manufaktur részleg teljesíti a különleges testreszabási igényeket, amelyek adott esetben több tízezer euróval dobhatják meg a kocsi listaárát. Itt van például ez a 911 Turbo S modell, melynek különleges zöld fényezése egyedül 82 645 eurót, azaz 25 millió forintot kóstál. Őrület.

Az egyedire szabás nagyon költséges tud lenni, amit ékesen bizonyít ez a 911 Turbo S. A sportkocsi egyedi, színjátszós Python Green Chromaflair fényezést kapott, melynek az ára írd és mondd 82 645 euró. Ennyi pénzért már kapunk egy 718 Cayman S vagy 718 Boxster S modellt és alaposan fel is extrázhatjuk. A képeken szereplő zöld Turbo S a fantasztikus fényezés mellett többek között aerodinamikai csomaggal is gazdagodott, több mint 100 ezer eurónyi extrával szerelték fel, így most többe kerül, mint a legdrágább 911-es, a Turbo S Exclusive.

A Porsche Exclusive egyébként évente csak 5 darab pitonzöld fényezésű autót szándékozik értékesíteni. De a fénytől függően a színét változtató speciális festék kékben, aranyban és lilában is kérhető a 911-eshez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/