/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó az utolsó Rolls-Royce Phantom kabrió

2017. május 10. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Rolls-Royce Phantom VII modellcsalád szinte már ősidők óta velünk van, a márka még 2003-ban mutatta be a limuzint. A gyártás csak idén fejeződött be, a 21. század leghosszabb modellciklusa után. Annak, aki mégis szeretne venni egyet, érdemes az Arab-öböl országaiban keresgélnie. Most például eladásra kínálják a legutolsó Phantom Drophead Coupét, nulla kilométerrel az órájában.

A képeken szereplő, fehér-türkizkék Rolls-Royce Drophead Coupe a legutolsó nyitható tetős, hetedik generációs Phantom, s erről gyári igazolása is van.  A szaúd-arábiai Rijadh városában található Seven Car Lounge kereskedésben áll és keresi új gazdáját.

Exkluzív kivitelű autó, amelyet a Riva Aquarama motorcsónak inspirált. Fehér és türkizkék fényezésű, csiszolt alumínium hűtőmaszkkal, motorháztetővel és szélvédőkerettel. Az utasteret fehér és türkizkék bőrrel kárpitozták, a műszerfalon pedig karbon díszítés húzódik végig.

A luxuskabrióban egyetlen futott kilométer sincsen, ami minden bizonnyal megdobja majd az eredeti 500 ezer dolláros alapárat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/