/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó egy sosem használt McLaren F1

2017. október 17. 13:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hogy képes kibírni valaki húsz éven keresztül, hogy egyetlen centit se mozduljon egykor méregdrágán vásárolt, limitált kiadású szuperautójával? Nem tudjuk elképzelni se, de most eladó az 1997-es, első tulajos, sárga McLaren F1-es.

Brit tulajdonosa valószínűleg pusztán befektetési céllal vásárolta meg a Tom Hartley Jnr. által eladásra kínált, 64 legyártott példányból a 60. McLaren F1-et 1997-ben mindössze 239 kilométerrel – amit még a gyáriak hajtottak bele az átadás előtti tesztek alkalmával – s azóta egyetlen millimétert sem gurult vele. Így esélyes, hogy a világ legkevesebbet futott F1-ese vált most eladóvá.

A mindvégig garázsban, egyetlen tulajdonosánál tartott és közúti forgalomra sosem regisztrált sárga sportautóban megtalálhatók még az eredeti védőborítások is, így nemhogy kopásnak, de még csak pornak sincs semmi jele.

Természetesen az aranybevonatos titán szerszámok, az eredeti kicsomagolatlan bőröndök, a pótkulcs, akkutöltő, szerszámosláda és sok egyéb kellék is megtalálható a listában, akárcsak a különleges TAG Heuer óra a kasztniszámmal a számlapján, az F1 LM stílusú kipufogóvégződés, illetve egy extra, GTR stílusú kormánykerék.

Mivel ilyen állapotú McLaren eddig nem cserélt gazdát, s a legnagyobb összeget, 15,62 millió dollárt egy 9600 mérföldet futott – első Amerikai piacos – F1-esért adták, a szóban forgó példány akár húszmillió dollárt is érhet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/