/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos hajtású újdonságok a Hondánál

2017. október 25. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

A Honda tett néhány bejelentést a Tokiói Autószalonon és számos jövőbe mutató tanulmányautót vonultatott fel. Több olyan termékcsaládon dolgoznak, mellyel kiválthatók a benzinnel és gázolajjal működő közlekedési eszközök, és kínálatukat fokozatosan plug-in hibrid és tisztán elektromos hajtású modellekkel bővítik.

Honda Sports EV Concept:

A társaság standján először látható a Honda Sports EV Concept, melynél az elektromos hajtás kiemelkedő teljesítménye társul a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségekhez. Mindez a vezetés tiszta élményét nyújtja, s a sofőr úgy érezheti magát a kompakt karosszériában, mintha eggyé válna az autóval.

Honda Urban EV Concept:

A vadonatúj fejlesztésű EV platformra épült Honda Urban EV prototípuson fellelhetők a következő évek elektromos hajtású Hondáinak formajegyei, illetve legfontosabb műszaki megoldásai. A most bemutatott koncepción alapuló, megvásárolható négykerekű előbb Európában jelenik meg, majd 2020-tól a japán vevők számára is elérhetővé válik.

Honda NeuV:

A Honda NeuV prototípusban felfedezhetők a jövő közlekedési eszközeinek legérdekesebb fejlesztései, úgymint az automatizált vezetéssegítő rendszerek és a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségek. A NeuV több egyszerű autónál, ugyanis a sofőr arckifejezése és hanghordozása alapján elemzi, mennyire gondterhelt a vezető és ennek megfelelően nyújt segítséget a biztonságos célba éréshez. Emellett folyamatosan elemzi tulajdonosa szokásait, s ehhez igazodva mindig a számára legmegfelelőbb javaslatokat teszi, megvalósítva a jármű és sofőr közötti párbeszédet, hogy könnyebbé, pihentetőbbé váljon a vezetés.

Clarity PHEV:

A Clarity alapjait is adó Honda Sport Hybrid i-MMD hajtáslánc akkumulátorainak teljesítménye jelentősen nőtt, ezáltal a tisztán elektromos üzemben megtehető távolság immáron meghaladja a 100 kilométert. Az újgenerációs hibridek táborába tartozó Clarity PHEV egy alacsony felépítésű, öt felnőttnek kényelmes szállítására alkalmas, hatalmas csomagtérrel büszkélkedő jármű, melynek megjelenése 2018 nyarán várható.

 Honda RoboCas Concept:

A Honda RoboCas koncepció egy kisméretű, rendhagyó formájú személyi közlekedési eszköz, az emberek merész ötleteinek, álmainak megtestesülése. Egyik legfontosabb erénye a rugalmasság, erre utal az is, hogy hajtáslánca könnyedén társítható a különböző felépítményekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/