/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkészült a nyitott tetős Pagani Huayra

2017. február 15. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Leleplezték a Pagani Huayra Roadstert, amely még lenyűgözőbben néz ki a kupénál, emellett könnyebb és erősebb is nála. Összesen 100 darabot készítenek belőle, amelyeket már mind egy szálig el is adtak.

A Huayra Roadster követi a kupé dizájnját, de rengeteg ponton újítást hoz. Teljesen új kialakítású az eleje, ahol a légbeömlőinek rácsozata új mintát követ. Ez a faron is megjelenik, amelyet a szénszálas diffúzor és a csokorba rendezett kipufogóvégek uralnak. Egyedi, művészi kidolgozású a motortakaró elem, amelyen keresztül a motor hőcseréje is megoldott. Új stílusúak a könnyűfém kerekek, az ajtók pedig felfelé nyílnak.

A beltér is lélegzetelállító, bézs kárpitozással és karbon dekorációval, ami még a szélvédőkereten is megjelenik. A műszerfal egy darabból kimart alumínium elemekből áll össze, a váltómű pedig nyitott szerkezetű. A kivehető tetőelem karbon.

A Pagani Huayra Roadster mozgatásáról 6 literes V12-es Mercedes-AMG biturbó motor gondoskodik, amely itt 764 lóerőt és 1000 Nm nyomatékot termel, 44 lóerővel többet, mint a kupéban. A Huayra Roadster új fejlesztésű szénszál-titánötvözet karosszériát is kapott, amely merevebb és 80 kilogrammal könnyebb a kupé modellénél. A Roadster saját tömege csupán 1280 kilogramm.

Az elképesztő Huayra Roadsterből 100 darabot fognak készíteni, egyenként 2,28 millió eurós áron, de már mindegyik elővételben elkelt. Nem árt majd figyelemmel kísérni az aukciókat. Élőben egyébként majd a kocsival a Genfi Auószalonon lehet először találkozni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/