/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkészült az 500 000. kecskeméti Mercedes

2016. február 16. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A kecskeméti Mercedes-Benz gyárban 2012. március 29-i megnyitása óta immár 500 000 autó készült. A jubileumi modell egy kozmoszfekete színű Mercedes-Benz CLA modell, ami ráadásul magyar tulajdonoshoz kerül.

„A termelési jubileum a több mint 4000 dolgozónk közös sikere. Felkészült szakembereink, elkötelezett munkatársaink segítségével csúcsminőségű gépkocsikat állítunk elő. A kecskeméti Mercedes-Benz gyár sikeres csapatának és termékeinek köszönhetően a jövőben is rendkívül jó kilátásokkal rendelkezik. További fejlesztéseket tervezünk. Jelenleg is zajlik egy 15 millió eurós beruházásunk, melynek keretében új innovatív logisztikai koncepciót vezetünk be és építjük új logisztikai csarnokunkat” – hangsúlyozta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 2016. január 1-jével kinevezett gyárigazgatója.

A Mercedes-Benz nemzetközi sikeréhez a kecskeméti gyár nagymértékben hozzájárul a B-osztály, a CLA, és a CLA-Shooting Brake modellek gyártásával, melyek közül utóbbi kettő kizárólag Kecskeméten készül a világ valamennyi piaca számára. A kompakt autók továbbra is sikeresek a Mercedesnél: januárban 45 840 ügyfél döntött A- vagy B-osztályos Mercedes, CLA, CLA Shooting Brake vagy GLA vásárlása mellett. Ezáltal az előző év azonos időszakához viszonyított eladások 35,9%-kal emelkedtek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/