/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezek az új James Bond film autói

2015. február 09. 20:35   |   Autoblog
címkék:  

A legújabb, 24. James Bond filmhez ismét brit gyártók szállítják a járműveket. A James Bondot alakító Daniel Craig egy elképesztő Aston Martin DB10-sel fog közlekedni, de a filmben számos Jaguar és Land Rover is feltűnik majd. Ezek között olyan ritkaságok lesznek, mint a sorozatgyártásba sohasem került Jaguar C-X75 vagy a Land Rover legerősebb modellje, a Range Rover Sport SVR, de lesznek felspécizett Land Rover Defender terepjárók is.

A Jaguar C-X75 a film leglátványosabb, római autós üldözéses jelenetében szerepel majd az Aston Martin DB10-es társaságában. Azokat a jelenteket, amelyekben a Jaguar Land Rover Special Operations részlege által felkészített Land Rover Defenderek és Range Rover Sport SVR modellek szerepelnek, már leforgatták Ausztriában. A Range Rover Sport SVR 550 lóerejével a Land Rover valaha gyártott legerősebb modellje, míg a Defender „Big Foot” kivitel elsősorban a hatalmas, 37 hüvelykes abroncsairól ismerhető fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/