/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezt a Porschét megkönnyezi minden gyűjtő

2017. július 30. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha van modernkori klasszikus autó, akkor a Porsche 993 GT2-es példánya az. A valaha épített 57 példányból egy hibátlan fekete kerül árverésre hamarosan, s aki a magáénak szeretné tudni, nem árt, ha összeszedi minden megtakarított pénzét.

Az RM Sotheby’s szeptemberi árverésén egy igen érdekes stuttgarti paripa kerül kalapács alá, ugyanis egy 1996-os fekete színű 911 GT2-es keresi új tulajdonosát.

A típusból mindössze 57 darab készült, így mára minden egyes ép példány csillagászati áron cserél gazdát – legutóbb 2016 szeptemberében egy kék modellt értékesítettek 670 millió forintnak megfelelő dollárért. A szóban forgó GT2-es egész életében megkapta a maximális ápolást és karbantartást (csupán az ülések bőrözése viseltes kissé), s órájában 18 ezer kilométer található, tehát esélyes, hogy még magasabb összegért kel majd el.

A 911 GT2 egyébként 21 éves kora ellenére még a mai autók mezőnyében is megállja helyét: dupla turbófeltöltős, léghűtéses 3.6 literes hathengeres boxermotorja 450 lóerő és 586 Nm leadására képes, amellyel 4 másodperc alatt katapultál százra, míg  végsebessége 301 km/óra, a negyedmérföldes gyorsulást pedig 12,1 másodperc alatt képes letudni 188 km/órás tempó mellett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/