/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fekete-fehér kiadás a Ford Fiesta és Ka modellekből

2015. január 29. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Ford bemutatja a Fiesta és a Ka kisautók exkluzív külső és belső dizájnnal megalkotott új Black And White Edition változatait. A Black and White Edition kivitelek jellegzetessége a fekete külső fényezés és a fehér részletek egyedi kombinációja, valamint az utastér fehér díszítőelemei. Mindkét színkombináció elévülhetetlen klasszikusnak számít – nemcsak az autók, hanem a divat világában is.

Fiesta Black and White Edition

A Fiesta Black and White Edition változatok Panther Black fényezéssel és Frozen White színű tetővel, illetve külső tükörházakkal készülnek – vagy éppen fordítva, Frozen White külső fényezéssel és Panther Black árnyalatú tetővel, illetve tükörházakkal. Mindkét változathoz 15 colos könnyűfém keréktárcsák járnak, amelyeken fehér betétek láthatók, de a vásárlók opcióként 16 colos fekete keréktárcsákat is rendelhetnek autójukhoz. Az utastérben fehér öltések díszítik az üléskárpitokat, a bőrborítású kormánykereket, a szőnyegeket és a kézifékkar bőrborítású markolatát. A kormánykerék küllői fehérek, akárcsak a váltókar körül látható betét és az ajtófogantyúk. Az új Fiesta Black and White Edition változatok három- és ötajtós karosszériával, Trend felszereltségi szinttel rendelhetők meg, és alapfelszereltségük része a SYNC hangvezérlésű csatlakozási rendszer.

Ka Black and White Edition

A Ka Black and White Edition változatok Midnight Black vagy Crystal White fényezéssel, valamint kontrasztos színű tetővel és külső tükörházakkal készülnek. Az opciók közt a karosszéria színére fényezett tetőlégterelő is szerepel, s a 15 colos, ötküllős, Y-dizájnú könnyűfém keréktárcsákat itt is fehér betétek díszítik. A Ka Black and White Edition változatok kontrasztos színvilága a fekete-fehér üléskárpitozáson is visszaköszön, akárcsak a kárpitok varrásain, illetve a fejtámlák és az üléspárnák oldalán. Fehér öltések díszítik a kormánykerék és a kézifékkar bőrborítását, a váltókar szoknyáját és a különleges, dupla varrású szőnyegeket is. A váltókar gombja, a kormánykerék küllői, a középkonzol, az ajtófogantyúk és a szellőzőnyílások kerete Pearl White fényezést kap.

A háromajtós Ka Black and White Edition változatok Titanium felszereltséggel vásárolhatók meg, aminek része az elektronikus vezérlésű automata klímaberendezés és a színházi fényhatásokat idéző belső világítás is.

A Fiesta Black and White Edition modellekhez a háromszoros Év Motorja címmel kitüntetett 1,0 literes EcoBoost benzines erőforrás mellett megrendelhető még az 1,0 literes Ti-VCT blokk, az 1,25 és 1,4 literes Duratec benzinmotorok, az 1,5 literes TDCi dízel, valamint az 1,6 literes TDCi dízel is. A Ka Black and White Edition változatokat a Ford 1,2 literes Duratec benzinmotorja hajtja.

Az új Black and White Edition modellváltozatok a Fiesta Red and Black Edition sorozatot követően jelennek meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/