/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felnyársalta a szalagkorlát a Bentley Mulsanne-t

2017. november 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár alapvetően védelmünkre találták ki, ha rossz szögből kapjuk el a szalagkorlátot, akár a vesztünket is okozhatja. Mint ahogy tette ezt egy méregdrága Bentley Mulsanne-al, melyet szó szerint felnyársalt a hatalmas fém elem.

Nem a használtpiac legjobb ajánlata ez a 2011-es Bentley, amely csúnya balesetet szenvedett ismeretlen okokból kifolyólag Amerikában.

Amit a képek alapján leszűrhetünk, hogy a találkozás a szalagkorláttal nem merőleges volt, így a hatalmas fém elem szó szerint keresztülment hosszában az egész autón. Így az egykoron 80 millió forintot is érő szedán egy halom értéktelen roncs lett – hacsak jövendőbeli tulajdonosa nem látja benne a lehetőséget minimum 13 100 dolláros indulóár mellett.

A brit luxusjárművet ugyanis ennyiért hirdették egy online árverésen, ahol ismeretlen összegért el is kelt. Amint az a fotókon látszik, a korlát is járt mellé ajándékba, és legalább a légzsákok nem nyíltak. Ettől még mélyen zsebbe nyúlós lehet a történet vége, de mindig akadnak vállalkozó szellemű beruházók…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/