Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon az új Toyota Corolla

2016. március 24. 12:15   |   Autoblog
címkék:  

Megújult a Toyota húzómodellje, a Corolla. A kocsi új megjelenést és kibővített biztonsági arzenált kapott, idén nyártól lesz elérhető az európai piacokon.

A több mint 150 országban forgalmazott Corolla a Toyota globális eladásainak közel 20 százalékát teszi ki, és ezzel továbbra is a márka modellpalettájának legnépszerűbb tagja.

A megújult Corolla új, előremutató formatervvel büszkélkedhet. Az autó elejét teljesen átdolgozták; az új kialakítás kihangsúlyozza a jármű szélesebb kiállását és elegáns megjelenését. A Toyota Under Priority és Keen Look formavilág visszatükröződik a kisebb felső hűtőrácson, az ezt két oldalról övező LED-es fényszórókon, és a LED-es fényvezető elemeken. Az első lökhárító is megújult, az ebbe integrált, alsó légbeömlő nyílás méretét megnövelték.

Az ajtókilincsek új krómozása kihangsúlyozza az autó teljes hosszában végigfutó karakteres övvonalat. Az ügyfelek új rajzolatú 16 és 17 colos, könnyűfém keréktárcsák közül választhatnak. A hátsó rész még egyedibb lett: újak a LED-es zárófények, valamint az autó szélességét kihangsúlyozó krómdíszítés. Az új Corolla összesen kilencféle színben rendelhető, ebből három árnyalat (Platina Bronz, Burgundi vörös és Csokoládébarna) vadonatúj.

Az új Corollában széria a Toyota Safety Sense rendszer, amelynek a szélvédő tetején elhelyezett, kompakt központi egysége kamerát és lézeres érzékelőket is tartalmaz. A rendszer ezek segítségével képes a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben megelőzni a baleseteket vagy enyhíteni azok hatását.

A Toyota Safety Sense olyan elemekből áll, mint az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), a jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA), valamint az automatikus távolsági világítás (AHB).

Az új Corolla idén nyártól lesz elérhető az európai piacokon.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!