/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári drag versenyautó a Chevrolet-tól

2014. január 20. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Idén folytatódik a Chevrolet COPO programja, amely az NHRA Stock Eliminator bajnokságba épít drag versenyautókat. 69 darab COPO Camaro vásárolható meg a gyártól, amelyek idén már az új dizájn szerint készülnek. A sorozat első darabját aukción értékesítették, az érte megajánlott 700 ezer dollárt jótékony célra fordították.

Az új COPO Camaro immár ötféle motorral és kétféle váltóművel vásárolható meg. Az új 5,7 literes, kompresszoros erőforrás mellett választható egy szívó 7 literes hajtómű, valamint egy ugyancsak szívó üzemű 5,7 és 6,5 literes aggregát. Utóbbiak kézi váltóval érkeznek, egyébként az összes motorhoz választható háromsebességes Turbo 400 automata.

Idén a limitált sorozat első példánya 700 ezer dollárt, azaz több mint 150 millió forintot hozott a Barrett Jackson árverésen, amit az Achilles Freedom Team of Wounded Veterans szervezetnek ajánlottak fel. A kalapács alá került darabban egy 5,7 literes, Whipple kompresszorral megtámogatott V8-as dolgozik, amihez háromgangos Turbo 400 automata váltót kötöttek. Az utcai Camaróval szemben ebben hátul merev tengely van, emellett teljes bukókeret és egyéb biztonsági felszerelések vannak benne.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/