/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton majdnem megvette Ken Block Mustangját

2016. január 09. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamilton egyszer felhívta Ken Blockot, hogy legutóbbi gymkhanás videójához használt, merészen átalakított 1965-ös Ford Mustangja felől érdeklődjön, azonban végül a drifter túl magas árat mondott neki, így nem lett üzlet.

Aki emlékszik a gymkhana-király Los Angelesben készített hetedik csúszkálós videójára, annak rögtön be kell ugrania annak az 1965-ös Ford Mustangnak a képe is, amit teljes egészében átépítettek.

Ez a gép sok rajongót szerzett világszerte, akik között néhányan vételi szándékukat is kinyilvánították. Ilyen volt Lewis Hamilton is, aki többek között McLaren P1-ese és Pagani Zonda LH-ja mellé szerette volna gyűjteményében tudni az egyedi Fordot.

Fel is hívta más ligában versengő kollégáját, hogy esetleg megválna-e a híres négykerekűtől, azonban Block olyan magas árat mondott Hamiltonnak, hogy végül maradt minden a régiben. A drifter egy interjúban azt is kifejtette, nem látja értelmét a drága és gyors luxus-sportkocsiknak, mivel szinte bármelyik versenyautójával jobbat tud csapatni, mint a kitömött, felpuffasztott erőgépekkel.

Ebben lehet valami igazság, hisz az egyedileg épített Mustang Hoonicornba is egy 6.7 literes V8-as került, amelynek 845 lóereje mellé 976 Nm-es forgatónyomaték társul. Ezt egy hatsebességes kézi kapcsolású váltó továbbítja mind a négy kerék felé. Sajnos arról nincs információ, hogy mennyi pénzért lett volna hajlandó szabadulni játékától Ken Block.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/