/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hat autót tört össze a részeg Mercis

2015. január 27. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy részeg vezető összesen hat másik gépjárművet tört össze Kínában Mercedes-Benz G55 típusú terepjárójával, majd, mikor már nem tudott továbbhajtani, gyaloglásra váltott.

Bár sokan mondják a Mercedes egyik legrégebb óta gyártott típusára, a G-osztályra, hogy elpusztíthatatlan vagy olyan akár egy tank, egy ittas sofőrnek mégis sikerült, igaz, ehhez hat másik autón „mászott” át G55 AMG felszereltségű négykerekűjével a múlt héten.

A Kína Quanzhou városában (Fucsien tartomány) történt incidens során a férfi előbb egy Volkswagen taxit, majd egy Honda Civicet öklelt fel, aztán behajtott egy egyirányú utcába ahol három kocsit sodort el, végül ismét egy Volkswagennel találkozott, ami már ugyan megállította, de a benne ülő nőt kórházba kellett szállítani súlyos sérülésekkel.

A tettes bezzeg vígan kiszállt a roncsból, majd gyalog menekült el a helyszínről, mivel azonban saját nevén volt az autó, a rendőröknek nem volt nehéz dolguk előkerítésében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/