/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz a sportos Suzuki Baleno

2016. február 07. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Maruti Suzuki az Új-Delhi Autószalonon leleplezte a helyi gyártású Baleno sportos kivitelét. A Baleno RS kapott néhány lökhárítótoldatot és nagyobb felniken gördül, 1 literes, 111 lovas turbómotor hajtja.

A Baleno RS nem mondható agresszív megjelenésűnek; a tervezők a sportosságot elintézték néhány toldattal, egy feketére mázolt, kamu rácsozással kiegészített hátsó lökhárítóval és sötét színű 16-os felnikkel. A kocsi ráadásul szembetűnően magas, kissé esetlenül néz ki a levegős kerékjárataival. Az utastérben fekete zongoralakk betétek, sportülések és alumínium pedálok igyekeznek sportos hangulatot teremteni.

A Baleno RS-be ráadásul nem a márka 1,4-es 140 lovas turbómotorját teszik be, hanem az 1 literes Boosterjet direkt befecskendezéses turbót, amely 111 lóerőt és 170 Nm nyomatékot mozgósít. Ha a kocsi eljut Európába is, a motorkérdést talán újratárgyalják majd, mert 111 lóerő még ebben a kategóriában is kevés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/