/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a nyitható tetjű Aston Martin DB11

2017. október 16. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Érkezik az Aston Martin legszebb kabriója, a DB11 Volante. A 4 literes, AMG-eredetű 510 lóerős biturbó motorral rendelkező kabrió elődjénél könnyebb és merevebb, a vezetési élmény új dimenziójával ajándékozza meg tulajdonosát. Mindemellett utasainak és csomagjaiknak is nagyobb helyet kínál.

A DB11 Volante a DB11 Coupe modellel bevezetett újfajta, ragasztott alumínium struktúrára épül, így elődjéhez, a DB9-hez képest 26 kilogrammal könnyebb és 5 százalékkal merevebb. Gyorsabb és jobb a kezelhetősége, miközben kifinomultabb, komfortosabb és nagyobb helyet kínál.

A DB11 Volante egy sokoldalú grand tourer, ami elsősorban hangolható hajtásláncának köszönhető. A sofőr az útviszonyoknak és hangulatának megfelelően szabályozhatja a nyolcfokozatú automata váltómű, az elektromos kormánymű és a dinamikus nyomatékvektor szabályzással kiegészülő hátsó kolrátozottan önzáró differenciálmű működését. Újdonság és a négyévszakos kabriózást támogatja a fűthető kormánykerék, s most első ízben gyermekülés rögzítésére szolgáló Isofix pontokat is szereltek a hátsó ülésekbe.

Ami a DB11 Volante megjelenését illeti, a kocsi egyik leglenyűgözőbb alkotórésze az egy darabból álló íves motorházteteje, az oldalsó szellőzői, továbbá a mesterien kimunkált vászonteteje, amely bordó, fekete vagy ezüst színekben elérhető, s az ultra vékony hátsó diódás lámpái, amelyek C alakban világítanak. A kocsi lélegzetelállítóan karcsú és atletikus.

A Volante vászonteteje nem kevesebb, mint nyolc rétegű, szinte teljes mértékben kizárja a szélzajt és véd az időjárás viszontagságai ellen. 14 másodperc alatt ereszthető le és 16 másodperc alatt csukható be, akár 50 km/órás sebességig menet közben is. A csomagtér is bővebb lett, a DB11 Volante 20 százalékkal nagyobb poggyásztérrel bír elődjénél.

Az Aston Martin DB11 Volante alapára 159 900 font, 199 ezer euró, illetve 216 495 dollár. Az első példányok kiszállítását 2018 első negyedévében kezdik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/