/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a páncélozott BMW X5

2014. augusztus 27. 14:40   |   Autoblog
címkék:  

Idén a BMW újfent bemutatja gyakorlati szempontok szerint módosított és speciális igények kielégítésére tervezett sürgősségi és biztonsági járműveinek változatos modellpalettáját, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak. A Rendőrségi Felszerelések Szakkiállításán a BMW összesen hét autót és motorkerékpárt mutat be a nagyközönségnek, köztük a BMW X5 Security Plus és BMW X5 Security modelleket.

Az erőszakos támadások, emberrablások és szervezett bűnözés elleni teljes körű, minden eddiginél fejlettebb védelem érdekében a bajor gyártó elkészítette a legújabb BMW X5 modell alapjaira épített speciális Security kiadások harmadik generációját. A VR 6 védelmi szabványnak is megfelelő BMW X5 Security Plus páncélozott utascellájának köszönhetően még a világ egyik legelterjedtebb lőfegyvere, az AK-47-es ellen is megvédi utasait, miközben különleges eljárások során edzett ablaküvegei a tompa fegyvereknek is ellenállnak.

A BMW TwinPower Turbo technológiával működő, 450 lóerő teljesítményű V8-as benzinmotorral szerelt BMW X5 Security Plus módosított futóművével, elektronikai rendszerével és fékrendszerével a megerősített karosszéria és vázszerkezet okozta többletsúly ellenére is ugyanolyan dinamikusan vezethető és éppoly könnyedén kezelhető, mint szériagyártott testvérei, miközben kívülről még a szakavatott szemek sem tudják megkülönböztetni tőle.

A lipcsei kiállításon mutatkozik be a VR 4 védelmi szabványt teljesítő és sürgősségi orvosi ellátások esetén is tökéletesen használható BMW X5 Security modell felszereléseként az az innovatív hordágy, amely lehetővé teszi a mentőcsoportok számára, hogy gyorsan és biztonságosan szállítsanak egy esetleges gerincsérültet a baleset helyszínéről a legközelebbi mentőpontig vagy helikopterig. A kiállításon a rendőrségnél immáron több mint tíz esztendeje szolgálatot teljesítő BMW X3 legújabb módosított változata is bemutatkozik, fényhíddal és jobban látható stroboszkópokkal, amelyek a megkülönböztető jelzéssel közlekedő rendőrök biztonságát is növelik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/