/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az új Volkswagen Passat CC

2011. november 03. 14:46   |   Autoblog
címkék:  

A négy évvel ezelőtt megjelent Volkswagen Passat CC volt az első négyajtós kupé a 30-40 ezer eurós ársávban. Rétegmodellhez képest visszafogott ára és vonzó külseje miatt azóta csaknem 270 ezren választották. Itthon is sok fut belőle. Most megérkezett az átfésült változat.

Új első és hátsó dizájnjával a Passat CC a luxus osztály felé kacsingat. Kibővített alapfelszereltsége is ezt támasztja alá: alapáron jár hozzá a bi-xenon fényszóró és kanyarfény, a LED-es hátsó lámpák, a rozsdamentes acél küszöblécek, a fáradságfelismerő rendszer, valamint a szellőztethető és masszázsfunkcióval ellátott ülések. Plusz pénzért új vezetői asszisztens rendszerek választhatók az autóhoz, mint a holttér-figyelő és sávtartó  berendezés, amely szükség esetén visszakormányozza az autót a sávba, az automata távfényszóró, vagy a kamerás táblafelismerő rendszer.  

Az új Volkswagen Passat CC kizárólag közvetlen befecskendezéses motorokkal lesz kapható. A TDI változatokat start/stop rendszerrel és fékenergia visszanyeréssel látták el, de utóbbi funkcióval a benzines modellek is rendelkeznek. A 2 literes turbódízelek továbbra is 140 és 170 lóerősek, az európai benzines CC modellek pedig 160 (1,8 TSI), 210 (2,0 TSI), illetve 300 lóerősek (3,6 V6). Utóbbihoz alapáron jár a 4Motion összkerékhajtás és a DSG váltó. Észak-Amerikában a 200 lóerős TSI turbómotor mellett a kínálat tagja lesz egy 280 lovas FSI erőforrás is.

A felújított Volkswagen CC a Los Angeles-i Autókiállításon (november 18-27.) ünnepli a világpremierjét, röviddel utána pedig megindul az értékesítése. Európában viszont leghamarabb csak jövő februárban találkozhatunk az autóval. Kína saját változatot kap 2013-ban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/