/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jobb, ha tankolásra is van pénze az embernek, amikor Ferrarit megy lopni

2017. június 17. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kaliforniai férfit tartóztattak le nemrégiben egy közel 70 millió forintot érő Ferrari 488 GTB ellopása miatt. A tolvaj a benzinkúton vált gyanússá, amikor pénzt kért a járókelőktől üzemanyagra, majd a kiérkező rendőröknek is hamis sztorit adott elő.

Vicces módon buktatta le magát egy autótolvaj Amerikában nemrég.

A kaliforniai férfi ugyanis nem akármilyen négykerekűt tulajdonított el: egy Ferrari 488 GTB volánja mögött foglalt helyet, ám nem jutott messzire a kereskedéstől, ugyanis szinte üres volt a sportkocsi tankja. Ezzel nem is lett volna gond, ha visz magával pénzt, ám a kútra beállva tudatosult benne, hogy a tankolás nem fog menni önerőből. Így az addigra összegyűlt nézelődőktől próbált némi pénz összeszedni, ám a siker helyett rendőrök jöttek, akik elkezdték kérdezgetni a gyanúsan viselkedő embert.

A férfi állítása szerint Ferrarija két évig rostokolt a szervizben javítás végett, s csak mostanra lett kész, ám mikor a papírokat kérték, a tolvaj hátizsákjából iratok helyett csak még egy Ferrari kulcs került elő. Közben kihívták a helyi kereskedés egyik emberét, aki megerősítette a biztos urak sejtését, hogy a közel 70 millió forintot érő autó valóban lopott.

A 36 éves gyanúsítottat így nagyértékű autólopás, valamint lopott tárgy birtoklása és használata miatt fogják elítélni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/