/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a felújított Chevrolet Camaro

2013. március 22. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

Már csak egy párat kell aludni, és a New York-i Autószalonon bemutatkozik a felújított Chevrolet Camaro. Forradalmi változtatások nem most lesznek a formaterven.

A jövő héten kezdődő New York-i Autószalonon mutatja be a Chevrolet a frissített Camarót. Mivel az eladásokra egyelőre nem lehet panasz, most csak egy kisebb felújítás lesz az autón, komolyabb változtatásokról maximum a következő generáció bemutatásakor lehet szó.


Ez még évekre van, úgyhogy egyelőre be kell érnünk a ráncfelvarrással. Egy képet már nyilvánosságra is hoztak az autóról, ezen a hűtőrács látható, amely vékonyabb, mint az aktuális modellen. Ehhez igazodva valószínűleg a lökhárító is új, de majd New Yorkban kiderül.

Korábbi hírek szerint egy új, duplaturbós V6-os motor is megjelenik a kínálatban, a 3,6 literes egység 355 lóerős lesz. Jöhet egy új csúcsváltozat hétliteres V8-as motorral, na erre már régóta várnak a rajongók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/