/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a terepes Dacia Logan kombi

2017. február 23. 13:50   |   Autoblog
címkék:  

Bővül a Dacia Stepway modellcsaládja, a Sandero, Lodgy és Dokker Stepway mellé érkezik a Logan MCV Stepway, ami a márka eddigi legsokoldalúbb kombija lesz. A crossoveres stílusú modell a Genfi Autószalonon áll a közönség elé.

A Dacia rendkívül sikeres, crossoveres ihletésű Stepway modellcsaládja a Logan MCV Stepway modellel négytagúra bővül. A Stepway kivitel megőrzi a Logan MCV minden jó tulajdonságát, s ezeket masszívabb alvázzal, 50 mm-rel emelt hasmagassággal (immár 174 mm) és körkörös karosszériavédő elemekkel fejeli meg.

A Logan MCV Stepway felismerhető első és hátsó ezüstszínű védőlemezeiről, kéttónusú első lökhárítójáról, amelyen ezüst keretes ködlámpák láthatók, a Dusteréhez hasonlító hűtőrácsáról, továbbá alul végigfutó fekete műanyag védőrétegéről. Az új, négypontos nappali világítással kiegészített fényszórók egy egységet képeznek a hűtőráccsal. A modell emellett selyemfényű ezüst tükörházakat és tetőléceket kapott, összességben igen jól mutat. A forgalmazás kezdetekor a Logan MCV Stepway kétféle fényezéssel, a márka jellegzetes Azurite kékjével és Vison barnájával lesz választható.

A kabin a néhány hónappal ezelőtt a Sandero modellben látott új, magasabb nívót képviseli, selyemfényű króm kilincsekkel, színezett középkonzollal és szellőzőkkel, s a márka új, ergonomikusabb négyküllős kormánykerekével. Az üléshuzat egyedi, háromdimenziós szövéssel és kontrasztos színű szegélyvarrással. Új, választható felszerelések is megjelentek az autóban, mint a hátsó parkolószenzorok, az emelkedőn való elindulást segítő rendszer és a tolatókamera. A komfortot növelik az első lehajtható kartámaszok, a megvilágított kesztyűtartó, s az egy ujjmozdulatos irányjelzők.

A Logan MCV Stepway egy 90 lóerős benzines és egy ugyanakkora teljesítményű dízelmotorral kerül piacra. A TCe 90 benzinmotorhoz ötfokozatú kézi vagy ötgangos robotváltó választható, míg az 1,5 literes dCi dízelt kizárólag ötgangos manuális váltóval szállítják. Egyes piacokon LPG verziót is árulni fognak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/